Välkommen till Andelsägarbolagets blogg.

Här kommer vi berätta om aktuella händelser som berör det som vi på Andelsägarbolaget brinner för och dagligen arbetar med nämligen att utveckla bostadsområden i Sverige genom Delägarboende.

Vill du lämna tips och synpunkter eller kommenterar så gör gärna det

Välkommen!

Henrik Friman, VD

fredag 22 december 2017

Året som gick

Året närmar sig sitt slut och man kan som vanligt säga att ett år går väldigt fort. Jag kan konstatera att Andelsägarbolaget går in på sitt nionde verksamhetsår snart, otroligt.
Det har varit ett framgångsrikt år för Andelsägarbolaget.
Vi slutförde ombildningen av totalt 22 lägenheter på Odlingsvägen i Storvreten med priser över allas förväntningar, vi har gjort en slutrapportering kring de genomförda försäljningarna i Botkyrka och den visar att införandet av Andelsägarlägenheter har gått väldigt bra.
Vi sprider nu informationen om denna ägarform som vi numera kallar DELÄGARBOENDE och hur den kan utveckla de svenska ytterområderna på ett postivt sätt. Vi träffar då bland annat företrädare för de politska partierna, hyresgäströrelsen, banker, kommuner men framförallt många större fastighetsbolag som visat stort intresse för Delägarboende.
Vi räknar med att under nästa år etablera metoden på fler platser i landet och kanske om ett par år även internationellt. Naturligtvis fortsätter vi också med att ombilda fler lägenheter i Botyrka enligt tidigare beslut.

Vi vill nu passa på att önska alla som vi jobbar med en skön julhelg och tacka för samarbetet under 2017.
Vi ser fram emot ett nytt spännande år för Delägarboende 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar